MARIA OTTERLING

Maria Otterling är frilansjournalist som skriver om allt, men ofta om ledarskap, företagande, vetenskap och hälsa. Särskilt tycker hon om att intervjua spännande och inspirerande människor som brinner för det de gör. Att få vara med och berätta deras historia är en otroligt givande utmaning.

Med en fil kand i etnologi och historia arbetade Maria tidigare som kulturhistorisk skribent innan hon vidareutbildade sig på journalisthögskolan. Hon har bott utomlands i flera år och att resa är ett stort intresse, vilket har resulterat i reportage från länder som Sydafrika och England. Uppdragsgivare under åren har bland andra varit ICA-Kuriren, Stockholm -98, Dalarnas Tidningar och Dagens Ledare.

Maria är vidareutbildad inom kommunikation, nya medier och har även arbetat administrativt och med försäljning. Hon bor tillsammans med man och tre barn utanför Stockholm. Familjens fritid handlar mycket om idrott i alla former: fotboll, tennis, löpning, skidåkning och gymnastik. Övrig tid ägnas helst till umgänge med nära och kära, lantstället, litteratur och film.


Företag och organisationer som vill beställa ett större antal böcker ombedes kontakta oss direkt: info@vagavardavinn.seStart Videopresentation Sagt Om Boken Om Therese Albrechtson Om Maria Otterling

©2009 Therese Albrechtson - Epost info@vagavardavinn.se


Läs mer om Therese företag och föreläsningar på www.theresealbrechtson.se